Υπηρεσίες

Προβολή του καταλύματός σας στην πλατφόρμα μας

Ο επισκέπτης πληρώνει λιγότερα, εσείς κερδίζετε περισσότερα.
Αποδεσμευτείτε από τις πλατφόρμες και το ποσοστό προμήθειας που σας κρατάνε, με μία πλήρη επαγγελματική ιστοσελίδα. Ο πιθανός επισκέπτης μπορεί να δει τη διαθεσιμότητα του καταλύματος, να επικοινωνήσει μαζί σας, να κάνει κράτηση ακόμα και πληρωμή. Όλα μέσα από την ιστοσελίδα του καταλύματος.

diaxeirisi

Πλήρης διαχείριση καταλύματος

Είτε η κύρια διαμονή σας είναι κοντά στο κατάλυμα είτε όχι, η διαχείριση είναι μία επίπονη διαδικασία που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Αν δεν είστε 100% σίγουροι ότι θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε όπως ακριβώς χρειάζεται και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης, καλύτερα να την αναθέσετε σε μία αρμόδια εταιρεία. Οι επισκέπτες περιμένουν πολλά από εσάς για να δώσουν μια καλή κριτική, ενώ αντίθετα πολύ εύκολα θα σας κρίνουν αρνητικά. Μην το ρισκάρετε. Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη “θεραπεία”. Ξενοιάστε, αφήνοντας το δύσκολο έργο σε εμάς. Αναλαμβάνουμε την καταχώρηση του καταλύματος σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, την υποδοχή των επισκεπτών και την παράδοση των κλειδιών, την ξενάγηση στο κατάλυμα, την παραλαβή των κλειδιών και τον έλεγχο του καταλύματος κατά την αποχώρηση, τον καθαρισμό και την προετοιμασία του και σε όλο αυτό το διάστημα την όλη επικοινωνία με τους επισκέπτες για ό,τι χρειαστούν.

Δημιουργία ιστοσελίδας

Ο επισκέπτης πληρώνει λιγότερα, εσείς κερδίζετε περισσότερα.
Αποδεσμευτείτε από τις πλατφόρμες και το ποσοστό προμήθειας που σας κρατάνε, με μία πλήρη επαγγελματική ιστοσελίδα. Ο πιθανός επισκέπτης μπορεί να δει τη διαθεσιμότητα του καταλύματος, να επικοινωνήσει μαζί σας, να κάνει κράτηση ακόμα και πληρωμή. Όλα μέσα από την ιστοσελίδα του καταλύματος.

Η ιστοσελίδα είναι πλήρως συμβατή με όλες τις φορητές συσκευές (100% responsive).

Website Creator-cuate(1)
Wall post-cuate(1)

Δημιουργία οδηγού οικίας και τουριστικού οδηγού

Δημιουργούμε εφαρμογή που τρέχει σε όλα τα κινητά τηλέφωνα και tablets.

Μπορούμε να μελετήσουμε το κατάλυμά σας και να συζητήσουμε για πιθανές βελτιώσεις και αλλαγές, εντελώς δωρεάν.

Navigation-cuate(1)

Καταχώρηση στο Google My Business

Πολλοί επισκέπτες αναζητούν καταλύματα με βάση την περιοχή που θέλουν να επισκεφθούν χρησιμοποιώντας τους χάρτες ή τη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης Google.
Μη χάσετε την ευκαιρία να τους “χάσετε”.

Δημιουργούμε επίσημη καταχώρηση για το κατάλυμά σας στην υπηρεσία Google My Business, φροντίζοντας να χτιστεί ένα δυνατό προφίλ τόσο από εμάς όσο και από τους επισκέπτες σας (με φωτογραφίες και κριτικές, στοιχεία επικοινωνίας κτλ.).

Δεν πρόκειται για μια απλή τοπική καταχώρηση. Το Εταιρικό προφίλ σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τον τρόπο με τον οποίο το κατάλυμα εμφανίζεται στην αναζήτηση και τους χάρτες της Google.

Προώθηση σε social media

Δημιουργούμε προφίλ στα δύο μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα, Facebook και Instagram.

 • Αναρτούμε περιεχόμενο
 • Αυξάνουμε τους φίλους και τους ακόλουθους
 • Απαντάμε άμεσα σε οποιοδήποτε μήνυμα
 • Διαφημίζουμε και προωθούμε το κατάλυμα
FOMO-cuate(1)

Συχνές ερωτήσεις

Φυσικά. Μπορείτε να επιλέξετε όποια υπηρεσία θεωρείτε για την περίπτωσή σας περισσότερο αναγκαία και ανάλογα θα διαμορφωθεί και το κόστος.

Η πλήρης διαχείριση ενός καταλύματος περιλαμβάνει τα πάντα. Αναλυτικά:

 • Την καταχώρηση του καταλύματος σε μεγάλες πλατφόρμες όπως airbnb, booking κτλ, τη ρύθμιση της διαθεσιμότητας και των τιμών και τεχνικές για την καλύτερη εμφάνιση στα αποτελέσματα αναζήτησης της κάθε πλατφόρμας.
 • Την επικοινωνία με τους επισκέπτες (από την αρχική εκδήλωση ενδιαφέροντος και την κράτηση του καταλύματος, τη διαμονή τους αλλά και τα πάντα κατά τη διάρκεια αυτής). 
 • Παράδοση κλειδιών κατά το check in και έλεγχος καταλύματος στο check out.
 • Καθαρισμός κλινοσκεπασμάτων
 • Καταχώρηση οικονομικών στην ΑΑΔΕ.

Με λίγα λόγια εσείς δεν χρειάζετε να κάνετε τίποτα.
*Οι υπηρεσίες αυτές μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα την περιοχή.

Φυσικά. Θα ελέγξουμε την καταχώρηση για πιθανές ελλείψεις ή βελτιώσεις και αναλαμβάνουμε την όλη διαχείριση. 

Κανένα πρόβλημα. Συνεχίζουμε το έργο μας από το σημείο που βρίσκεστε.

Η έδρα μας είναι στη Χαλκίδα και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Εύβοια και σε κάποιες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας.
Εκτός της διαχείρισης, όλες τις άλλες υπηρεσίες μπορούμε να τις προσφέρουμε όπου και αν βρίσκεται το κατάλυμά σας.
Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, ώστε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας και να το δούμε εξατομικευμένα. Κάθε κατάλυμα είναι και μια μοναδική περίπτωση.

Σε όλα τα θέματα, έτσι και στην τιμολόγηση, τον τελικό λόγο έχετε εσείς. Εσείς είστε ο ιδιοκτήτης, εσείς έχετε τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Εμείς απλά συμβουλεύουμε και αιτιολογούμε για κάθε μας πρόταση. Ενημερωτικά, η τιμολόγηση δεν είναι μία αυθαίρετη διαδικασία. Είναι αποτέλεσμα συνυπολογισμού διαφόρων παραγόντων. Εμείς κάνουμε την έρευνα, σας προτείνουμε και στη συνέχεια αποφασίζουμε.

Νοικιάζοντας μέσα από την ιστοσελίδα σας (direct booking) γλιτώνετε ένα τεράστιο ποσοστό που δεσμεύουν οι πλατφόρμες (τουλάχιστον 15%), το οποίο στη συνέχεια μπορείτε να το διαχειριστείτε όπως θέλετε. Η πιο έξυπνη κίνηση είναι να το “μοιράσετε” ανάμεσα σε εσάς και στους επισκέπτες σας. Έτσι γίνεστε πιο ανταγωνιστικοί, αφού νοικιάζετε σε χαμηλότερη τιμή από πριν, αλλά ταυτόχρονα κερδίζετε περισσότερα χρήματα.

Μεταβείτε στην αντίστοιχη σελίδα για να δείτε τα κόστη των υπηρεσιών. Οι τιμές μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα την περιοχή ή το σύνολο των πακέτων που θα επιλέξετε. Πάντα προς το καλύτερο για εσάς.

Είμαστε η μόνη εταιρία που για τη δική σας ασφάλεια και αμεσότητα, τα χρήματα των επισκεπτών κατατίθενται κατευθείαν σε δικό σας λογαριασμό. Επομένως εσείς πληρώνετε εμάς και όχι εμείς εσάς, όπως συμβαίνει στις άλλες εταιρίες διαχείρισης.

Αν το κατάλυμα βρίσκεται στην Εύβοια, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς αυτό το κομμάτι. Έχουμε μεγάλη εμπειρία και πλήθος προτάσεων για όλους τους τομείς.

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε

Εισάγεται το url του καταλύματος (Airbnb, Booking.com) ή το όνομα και την περιοχή του
Δώστε μας έγκριση

Υπηρεσίες

 • Διαχείριση καταλύματος
 • Κατασκευή ιστοσελίδας για Direct Booking
 • Προώθηση καταλύματος
 • Οδηγός Οικίας 
 • Τουριστικός οδηγός

Επικοινωνία

+(30) 6989943033
info@homelix.gr

Ακολουθήστε μας

Scroll to top